Путін не заспокоюється: стало відомо про нові плани Кремля щодо Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Путін не заспокоюється: стало відомо про нові плани Кремля щодо Криму

Путін не заспокоюється: стало відомо про нові плани Кремля щодо Криму
Джерело:  online.ua

Росія має намір розмістити в окупованому президентом РФ  Володимиром Путіним  Криму додаткові зенітні ракетні системи С-400 "Тріумф".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


Як заявив командувач 4-ю армією ВВС і ППО Росії генерал-лейтенант Віктор Севостьянов, він поки не може говорити про терміни додаткового розміщення С-400 "Тріумф".


"Звичайно, це передбачено. Про терміни я б не хотів поки говорити", - сказав Севостьянов.


Читайте також:  В окупованому Криму з'явилося потужна путінська зброя


Раніше стало відомо, що 14 січня на півострові заступив на бойове чергування зенітний ракетний полк, оснащений системою С-400.


Севостьянов також повідомив, що полк ППО в окупованій Феодосії продовжить використовувати системи С-300.


"ЗРС С-300 з бойового чергування не знімалася в цьому полку. Вона до цих пір веде бойове чергування", - додав Севостьянов.


Він також повідомив, що «бойові можливості ППО Криму суттєво збільшаться».


"Ця система дозволяє одночасно супроводжувати і знищувати до 300 повітряних і наземних цілей, що діють у всьому діапазоні швидкостей і висот", - додав російський військовий.


"ЗРС С-400, що заступила на бойове чергування в Криму, дозволяє відстежувати і знищувати цілі, виготовлені з використанням технологій "стелс", - також повідомив Севостьянов.


Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що  в окупованій Феодосії перед заступанням на бойове чергування російського дивізіону, озброєного комплектом зенітної ракетної системи С-400 "Тріумф", священики проведуть обряд освячення особового складу святою водою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?