Путін несподівано приїхав в анексований Крим - що там відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін несподівано приїхав в анексований Крим - що там відбувається

Путін несподівано приїхав в анексований Крим - що там відбувається
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін знову прибув до окупованого Криму на порушення норм міжнародного права і українського законодавства і був присутній на пусках ракет. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеві ЗМІ.

Варто звернути увагу на те, що під час навчань, за якими спостерігав російський президент, відбулися пуски крилатих ракет "Калібр" і гіперзвукових ракет "Кинджал".

Відомо, що очільник Кремля перебував на борту російського ракетного крейсера "Маршал Устинов", який базується на Північному флоті в Сєвероморську на півночі Росії і ввійшов у Чорне море в рамках низки навчань.

Як відомо, востаннє Путін був в анексованому Криму у грудні 2019 року на відкритті залізничного руху через Кримський міст.

Нагадаємо, після окупації українського Криму Росія незаконно побудувала на півострові Кримський міст, на якому 23 грудня за особистої участі Путіна відкрили залізницю. Глава Кремля проїхав в кабіні машиніста від окупованої Керчі до станції Тамань в Краснодарському краї. У той же день з Санкт-Петербурга на окупований український півострів вирушив перший російський потяг. Також на півострів незаконно курсують поїзди з Москви до Сімферополя.

Путін, коментуючи своє чергове рішення щодо Криму, заявив, що відчув захват і задоволення від того, що Москві вдалося побудувати міст і залізницю на ньому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Росії обурилися заявою колишнього командувача військами США в Європі генерал-лейтенанта Бена Ходжеса про належність українського Криму, претензії президента РФ на який є фальшивими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?