Путін несподівано розхвалив досягнення Трампа на посаді президента США
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін несподівано розхвалив досягнення Трампа на посаді президента США

Путін несподівано розхвалив досягнення Трампа на посаді президента США
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін вважає, що Дональд Трамп виконує взяті на себе обіцянки, які дав у ході виборчої кампанії. Також глава Росії виступив за важливість переговорів з Трампом, висловивши надію, що зустріч вдасться провести, незважаючи на внутрішньополітичну ситуацію в Америці.

Про це Путін заявив в інтерв'ю одному з російських телеканалів по закінченню "прямої лінії", яка відбулася 7 червня в Москві, передає ONLINE.UA.

"Можна по-різному ставитися до тих рішень, які приймаються в США, в тому числі і президентом цієї країни. Дійсно, там багато що заслуговує на критику. Але є одна обставина, про яку я вже говорив: Трамп виконує свої обіцянки, дані ним під час виборчої кампанії",- несподівано похвалив Путін Трампа.

Також російський глава вважає, що Трамп є людиною, яка вміє слухати і реагувати на наведені співрозмовником доводи, за рахунок чого переговори з ним можуть бути конструктивними і корисними.

Путін додав, що Росія готова до нормалізації відносин з США, що можна здійснити за допомогою різних інструментів, включаючи особисті зустрічі. На думку російського глави, "м'яч зараз на американській стороні", тому Москва чекатиме, коли внутрішньополітична ситуація в Америці дозволить організувати переговори Путіна і Трампа.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Т рамп раптово виступив за повернення Росії в "велику сімку", чим обурив членів клубу найвпливовіших країн світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?