Путін образив бойовиків Донбасу: з'явилася кумедна деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Путін образив бойовиків Донбасу: з'явилася кумедна деталь

Путін образив бойовиків Донбасу: з'явилася кумедна деталь

Колишнім бойовикам ДНР, які влаштувалися працювати на так звану "митницю" на кордоні з Росією, заборонено виїжджати на російську територію.
Про це розповів журналіст Роман Бочкала, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Колишні бойовики, які влаштувалися на "митницю" "Успенка" (на "кордоні" окупованих ДНР територій та Росії - Ред.) не мають право їздити в Росію. Прикро, а?"— написав він, посилаючись на повідомлення свого знайомого з окупованого Донецька.
Крім того, за словами донеччанина, в місті ходять чутки про швидке відключення оператора мобільного зв'язку МТС, а на стінах будинків з'являються образливі написи на адресу президента Росії Володимира Путіна.


Читайте також: Зроблено в ДНР: соцмережі насмішило фото з окупованого Донбасу 

"На кочегарці з'явився напис ПТН ПНХ, і нижче уточнення - сука. Буде зручний момент - зфоткаю. Шпаки прилетіли. І ходять чутки, що МТС відключать. З добрим ранком!" – резюмував журналіст.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі були шоковані фото з порожніх вулицьДонецька, "прикрашених" портретами "Гіві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?