Путін особисто відреагував на підрив Кримського мосту
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін особисто відреагував на підрив Кримського мосту

Путін особисто відреагував на підрив Кримського мосту
Джерело:  online.ua

Російському диктатору Володимиру Путіну уже доповіли про підрив Кримського мосту, який стався вночі 17 липня. За словами речника Кремля Дмитра Пєскова, президент РФ, реагуючи на цю інформацію, уже наказав організувати ремонт мосту.

Джерело: росЗМІ

Путін ухвалив рішення після підриву Кримського мосту

Пєсков офіційно підтвердив, що Путін заслухав доповіді віцепрем'єра Хуснулліна, керівника ФСБ РФ Бортнікова, міністра транспорту Савельєва і так званого "губернатора" окупованого Криму Аксьонова про наслідки атаки на Кримський міст.

Російський диктатор уже наказав організувати роботу з руху транспорту на Кримському напрямку та проведення ремонтного відновлювальних робіт.

Окрім того, зазначається, що ввечері 17 липня очільник Кремля заслухає доповіді про ситуацію на Кримському мосту і проведе нараду відеоконференцзв'язком.

Як цинічно зазначає Пєсков, відповідь Москви на підрив Кримського мосту !буде досягнення всіх цілей спецоперації.

Не можна також не згадати про те, що речник Кремля заявив про призупинення зернової угоди з Україною, Туреччиною та ООН.

Що відомо про підрив Кримського мосту

Вночі 17 липня ватажок кримських окупантів Сергій Аксьонов заявив, що на Кримському мосту сталася "надзвичайна подія", у зв'язку з чим рух на мосту зупинено.

РосЗМІ стверджували, що на мосту "впав" проліт.

За словами інсайдерів українських журналістів, нічна атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС. На свою причетність уже натякнули самі спецслужбовці.

Для атаки були використані надводні дрони.

Не можна також не згадати про те, що раніше голова СБУ Василь Малюк заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України і обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?