Путін отримав холодний душ: Трамп зробив гучну заяву по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін отримав холодний душ: Трамп зробив гучну заяву по Росії

Путін отримав холодний душ: Трамп зробив гучну заяву по Росії
Джерело:  РІА Новини

Президент США Дональд Трамп вважає, що ще рано говорити про  зняття економічних санкцій проти Росії.


Про це він сказав в ході прес-конференції з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Читайте також: Трамп кидає виклик: Меркель і Олланд зробили спільну заяву


В ході прес-конференції у Трампа запитали, чи дійсно він збирається вести переговори з президентом Росії Володимиром Путіним і зняти санкції з РФ.


"Наскільки я знаю, дзвінок (Путіну) запланований, подивимося, що вийде. Що стосується санкцій, то поки рано про це говорити, але ми сподіваємося в ідеалі мати хороші відносини з усіма країнами, - відповів він. - Немає гарантій, але якщо ми можемо цього досягти, це буде позитивним".


Трамп також підкреслив, що сподівається на "фантастичні відносини" з Путіним. "Це можливо. Можливо, цього і не буде. Подивимося, що буде. Я буду дуже твердо, міцно представляти американський народ. Якщо у нас будуть чудові відносини з Росією та іншими країнами, якщо ми будемо разом переслідувати ІДІЛ, яких необхідно зупинити - це зло, яке необхідно зупинити, - це добре, а не погано", - зазначив він і пообіцяв "розповісти пізніше" про подальший розвиток відносин з Росією.


Російський опозиційний політик, лідер партії "Західний вибір" Костянтин Боровий прокоментував подібні слова Трампа і назвав його заяву "холодним душем" для Путіна.



Раніше в мережі з'явилася інформація про те, що  в адміністрації Трампа розглядають указ про скасування антиросійських санкцій.


Як повідомляв ONLINE.UA,  радниця Трампа Келліенн Конуей підтвердила, що питання скасування санкцій проти РФ розглядається в контексті "поліпшення відносин" з різними країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?