Путін озвучив Ердогану головні вимоги щодо припинення війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін озвучив Ердогану головні вимоги щодо припинення війни в Україні

Путін озвучив Ердогану головні вимоги щодо припинення війни в Україні
Джерело:  online.ua

У розмові з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом кремлівський диктатор Володимир Путін назвав головні вимоги Москви щодо припинення війни проти України.

Джерело: BBC

Путін назвав головні вимоги Кремля щодо припинення війни

Очільник Кремля зазначив, що ці вимоги повині бути у фінальному варіанті мирної угоди.

Офіційний представник турецького президента Ібрагім Калин повідомив, що вимоги Путіна поділяються на дві категорії: головна вимога першої категорії - нейтралітет і відмова від перспективи вступу в НАТО.

У Кремлі також вимагають від України "роззброєння", забов'язатись захищати російську мову, та на так звану "денацифікацію".

У другій категорії містяться, за словами представника турецького президента, спірні вимоги щодо анексованого Криму та Донбасу.

Фактично від України вимагається офіційного визнання анексії Криму.

Фото - facebook.com/MinistryofDefence.UA

Між тим, повідомляється, що у Москві розпочались репресії та переслідування громадян української диаспори.

За даними правозахисної організації   ОВД-Інфо, МВС та ФСБ Російської Федерації отримали наказ перевірити всіх громадян України, що зараз проживають у Москві.

МВС та ФСБ Російської Федерації отримали наказ перевірити всіх громадян України, що зараз проживають у Москві.

Російські правозахисники отримали свідчення того, що громадян України знімають з рейсів та доставляють у дільниці. Проти них фабрикують справи, щоб у майбутньому засудити до арешту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?