Путін озвучив нові претензії Японії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін озвучив нові претензії Японії

Путін озвучив нові претензії Японії
Джерело:  online.ua

25 березня очільник Кремля Володимир Путін знову вирішив провести лекцію з історії, під час якої почав скаржитися на погані підручники в Японії та фільми у США, про "русофобію" на Заході та згадав про диктатора Адольфа Гітлера. Про це йшлося на зустрічі з лауреатами президентських премій у галузі культури.

Джерело: росЗМІ

Путін заявив, що йому не подобаються підручники історії в Японії

Російський диктатор обурився "перекручуванням Голлівудом та японськими підручниками" фактів про Другу світову війну. Окрім того, він також сподівається, що через культуру "правда про Росію" проб'є собі дорогу у світі.

Під час свого виступу Володимир Путін порівняв "атаку на російську культуру" на Заході про те, що відбувалося в гітлерівській Німеччині.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

На Заході процвітає так звана "культура скасування", остракізм та замовчування фактів, які не вкладаються в їхні шаблони. Російська культура завжди звернена до людини, її твори вчать думати та брати близько до серця. На Заході забороняються російські письменники та книги, але в нашій країні уявити такого неможливо — ми не маємо місця етнічної нетерпимості, - заявив російський диктатор.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно офіційна Москва почала стверджувати, що більше не продовжуватиме переговори з Японією щодо мирного договору щодо південних Курильських островів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?