Путін піде ва-банк - експерт зробив важливе попередження
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін піде ва-банк - експерт зробив важливе попередження

Путін піде ва-банк - експерт зробив важливе попередження
Джерело:  24 канал

Очільник Інституту світової політики Євген Магда звернув увагу міжнародної спільноти на те, що російська влада має намір святкувати День перемоги за будь-яких умов. За його словами, виклик пандемії дуже потужний для всіх світових лідерів та усіх держав. Наразі важко спрогнозувати, хто із відомих політиків на тлі загострення ситуації з коронавірусом приїде на парад до Москви 9 травня, однак глава Кремля Володимир Путін ніколи не відмовиться від "побєдобєсія" і це потрібно розуміти, інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку політичного експерта, офіційна Москва буде робити все можливе, докладе максимум зусиль, аби зібрати солідну кількість високих гостей на параді 9 травня.

"Важливо, приміром, чи приїде лідер Китаю Сі Цзіньпін. Утім, для більшості світових лідерів постане питання відкритості кордонів ЄС, як здійснюватиметься авіасполучення. Минули часи, коли до Росії прагнутимуть приїхати будь-що", - наголосив Євген Магда.

Він також зазначив, що російська влада буде здійснювати якісь протиепідеміологічні заходи, а також активно вестиме підготовку до параду. Експерт зазначає, що це дуже добре демонструє кремлівську логіку.

"Кремль готовий піти на що завгодно, аби не зірвалися плани святкування Дня перемоги. Щоб Путін не опинився у зовнішньополітичній самотності", - каже Магда, а також попереджає, що Путін у багатьох питаннях йтиме у ва-банк.

За словами політолога, в ситуації із візитами світових лідерів до Москви буде достатньо приводів подумати для тих, хто відповідає за їхню безпеку. Експерт додає, що західні розвідки мають об’єктивні дані про те, що відбувається на території РФ у зв’язку з пандемією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 25 березня глава РФ Володимир Путін екстрено звернувся до усіх росіян та оголосив неробочим тиждень з 30 березня до 5 квітня, щоб зупинити поширення пандемії коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?