Путін підписав резонансний закон "проти США": в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін підписав резонансний закон "проти США": в соцмережах сміються

Путін підписав резонансний закон "проти США": в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про призупинення дії міжурядової угоди Росії з США про утилізацію плутонію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний портал правової інформації РФ.
У законі йдеться, що Росія може відновити дію угоди, якщо США скоротять військову інфраструктуру і чисельність свого контингенту на території країн-членів НАТО, що вступили до Альянсу після 1 вересня 2000 року; скасують "закон Магнітського" і всі санкції, введені відносно окремих суб'єктів РФ, фізичних і юридичних осіб; компенсують збитки, яких зазнала Росією в результаті цих обмежень і введення Москвою "вимушених контрсанкцій проти Вашингтона"; представлять чіткий план незворотної утилізації надлишкового плутонію.
При цьому новина насмішила соцмережі.
«Володимир Путін підписав закон про замороження угоди з США по утилізації збройового плутонію», - написав у своєму Twitter пропутінський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.
giggster: Ви вже не знаєте, як ще раз цю новину повідомити, тому що прикро, що всім чомусь по ... й.
shestakov andrey: Ну капець США! Ми Її покарали) Браво.
Як повідомляв ONLINE.UA, ультиматум Путіна США також насмішив соцмережі. Зокрема, користувачі мереж публікували смішні фотожаби.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?