Путін підписав указ щодо Кадирова
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін підписав указ щодо Кадирова

Путін підписав указ щодо Кадирова
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призначення виконуючим обов'язки глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Путін висловив надію, що Кадиров згодом візьме участь у вересневих виборах.
"П'ятого числа (квітня) закінчується термін ваших повноважень", - сказав Путін, звертаючись до Кадирова. "Виходячи з того, що було зроблено за останні роки, для чеченців, для жителів республіки, перш за все, і як похідна для всієї Росії, мною сьогодні підписаний указ про призначення вас виконуючим обов'язки глави Чеченської республіки з подальшим, сподіваюся, у вересні цього року , виходом на вибори", - зазначив президент РФ.
"Розраховую на те, що жителі Чечні, чеченський народ зможуть оцінити по достоїнству в ході виборчої кампанії і виборів те, що ви зробили для республіки", - сказав Путін.
Раніше повідомлялося, що керівництву Росії необхідно почати пошуки наступника для глави Чечні Рамзана Кадирова, оскільки його час на чолі республіки "минув".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?