Путін по-своєму прокоментував вбивство посла Росії в Туреччині: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін по-своєму прокоментував вбивство посла Росії в Туреччині: опубліковано відео

Путін по-своєму прокоментував вбивство посла Росії в Туреччині: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін назвав  вбивство російського посла в Анкарі Андрія Карлова  провокацією, метою якої є зрив мирного процесу в Сирії і відносин між Туреччиною і РФ.


Про це він заявив в ході зустрічі з главою МЗС Сергієм Лавровим, директором ФСБ Олександром Бортниковим і директором СЗР ​​Сергієм Наришкіним, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.


Читайте також: Путін, все включено: соцмережі розбурхало вбивство російського посла в Туреччині


"Трагічна звістка прийшла з Туреччини, де підло вбитий посол Росії Карлов Андрій Геннадійович, - розпочав зустріч Путін. - Цей злочин - це, безумовно, провокація, спрямована на зрив нормалізації російсько-турецьких відносин. І на зрив мирного процесу в Сирії, який активно просувається Росією, Туреччиною, Іраном, іншими країнами, зацікавленими у врегулюванні міжсирійську конфлікту".


"У відповідь на це може бути тільки одне - зусилля для боротьби з терором. І бандити це на собі відчують", - додав президент РФ.



Як повідомляв ONLINE.UA,  російського посла Андрія Карлова в Анкарі з криками "За Алеппо!" застрелив місцевий поліцейський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?