Путін пообіймався з переляканою дитиною і дивно пожартував про кордони Росії: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін пообіймався з переляканою дитиною і дивно пожартував про кордони Росії: з'явилося відео

Путін пообіймався з переляканою дитиною і дивно пожартував про кордони Росії: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін обійняв переляканого дев'ятирічного хлопчика і пожартував, що кордони Росії ніде не закінчуються, що стало об'єктом бурхливого обговорення в соцмережах.
Це сталося в ході церемонії нагородження лауреатів премії Російського географічного товариства, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
На відео відображено, як дев'ятирічний географ Мирослав каже Путіну, що знає всі кордони і столиці, у відповідь на що глава держави запитує його, де закінчується кордон Росії. "Кордон Росії закінчується через Берингову протоку, США", - відповів хлопчик.
"Кордон Росії ніде не закінчується!", - заявив у відповідь президент.
При цьому особливо впадає в очі поведінка Путіна, який активно обіймав дитину (при цьому схоже, що хлопчик переляканий). Як відомо, Путіна неодноразово звинувачували в педофілії: зокрема, про це заявляв загиблий від отруєння полонієм співробітник ФСБ Олександр Литвиненко. Також широко обговорювався випадок, коли Путін раптово поцілував хлопчика в живіт.


У соцмережах обговорили цей випадок. Так користувач Vlad написав: "Як для людини, яку скоро повісять в Гаазі, у Путіна чудовий настрій".
Baron von Tarkin: "Притиснув хлопчика-то як..."
ov-ov: "Це однозначно ще один мем від Путіна".
intell-analytics: "Путін по суті висловив свої світові домагання".
Атеїст: "Туфтологія: "кордон... ніде не закінчується".
arsirius1: "Коли КВНщики, по дружбі подарували жарт..."
Лущілін Данило: "Це понти не мають кордонів, а місце РФ в світі визначено багатьма параметрами, в тому числі часткою участі у світовій економіці".
ATM: "Плакати чи сміятися?"
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі обговорили, як Володимир Путін збрехав, розповідаючи про випадок зі зґвалтуванням дитини мігрантом в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?