Путін повеселив мережу "глибокими" знаннями в історії: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін повеселив мережу "глибокими" знаннями в історії: з'явилися фото

Путін повеселив мережу "глибокими" знаннями в історії: з'явилися фото
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін подарував першому президентові Татарстану Мінтімеру Шаймієву карту давньої Тартарії; соцмережі висміяли кремлівського лідера за його "глибокі" знання історії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
На зустрічі, де був присутній також прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, Путін подякував Шаймієву за роботу і діяльність з вивчення культурної та історичної спадщини, а також вручив йому подарунок - карту давньої Тартарії голландського картографа XVII століття Віллема Блау.
"Я хочу вам подякувати і за спільну роботу в попередні роки, і за те, що Ви робите останнім часом, в тому числі з вивчення нашої спільної культури та історії. Це дуже важлива робота", - заявив російський президент.

Читайте також: Москва вкрала назву "Росія", українці повинні повернути це слово собі - Дмитро Корчинський
Варто відзначити, що "Тартарією" в Європі називали не тільки територію сучасного Татарстану, а великі території від Каспійського моря до Тихого океану і кордонів з Індією і Китаєм.



Додамо, що кремлівський журналіст Дмитро Смирнов в своєму повідомленні про зустріч заявив, що Путін подарував саме карту "Татарії".
У соцмережах посміялися над "президентом-географом".









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі посміялися над тим, що читає Володимир Путін і його соратники в Кремлі.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?