Путін причепився до дитини з дивними запитаннями: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін причепився до дитини з дивними запитаннями: з'явилося відео

Путін причепився до дитини з дивними запитаннями: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін в ході церемонії нагородження лауреатів премії Російського географічного товариства причепився до п'ятирічного хлопчика з питаннями про столиці.

Читайте також: Пу тін пообіймався з переляканою дитиною і дивно пожартував про межі Росії: з'явилося відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.
В ході нагородження Путін поспілкувався з п'ятирічним Тимофієм, опустившись перед ним навпочіпки, і запитав, столицею якої країни є Уагадугу. Однак відповіді "Буркіна-Фасо" йому здалося недостатньо, і він додатково запитав, як раніше називалося це місто. Дитина деякий час згадувала, після чого відповіла: "Верхня чогось!". "Вольта! Yes!", - додав президент РФ і засміявся.


У соцмережах згадали звинувачення Володимира Путіна в педофілії співробітником ФСБ Олександром Литвиненком, якого внаслідок вбили, отруївши полонієм, а також історію, коли президент Росії раптово поцілував хлопчика в живіт.
Так Александр.Колесников запропонував: "Нехай задере хлопчикові піджак і поцілує в пупок".
Відзначимо, раніше в ході нагородження премією Російського географічного товариства Володимир Путін дивно обіймав дев'ятирічного хлопчика, питав, де кінчаються межі РФ, і жартував, що кордони Росії ніде не закінчуються.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі посміялися над президентом РФ Володимиром Путіним і згадали чутки про його схильність до педофілії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?