Путін пригрозив США ядерною війною: в Росії розшифрували послання президента Федеральним зборам
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін пригрозив США ядерною війною: в Росії розшифрували послання президента Федеральним зборам

Путін пригрозив США ядерною війною: в Росії розшифрували послання президента Федеральним зборам
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін у посланні Федеральним зборам пригрозив США ядерною війною. Про це заявила російська журналіста Юлія Латиніна, що виділила з послання Путіна дві важливі речі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Ехо Москви".

"З послання Путіна Федеральним зборам ми дізналися дві речі. Перше - що ми будемо жити краще і ми будемо жити веселіше. І друге - що Путін захистить нас від страшних американських ракет, які ось-ось нас знищать", - заявила Латиніна.

Журналістка, коментуючи "важливу заяву" Путіна, підкреслила слова глави Кремля про те, що Росія буде "змушена" відповідати на загрози з боку США.

"У разі поставки нових ракет США в Європу ми будемо змушені - він сказав, я хочу це підкреслити: "змушені" - передбачити дзеркальні і асиметричні дії, і що ось як тільки загроза проти Росії стане реальною, ми розгорнемо види озброєнь і можемо їх використовувати не тільки по відношенню до тих територій, з яких виходить відповідна пряма загроза, а й щодо тих територій, де знаходяться центри прийняття рішень. Президент не більше і не менше як пригрозив ядерною війною, причому, зауважимо, не на атаку США, а ось якщо американці просто розмістять свою зброю в Європі, то значить, ми можемо жахнути по центрам прийняття рішень, по Вашингтону. Причому ми, бідні, будемо змушені, це просто буде відповідь на страшну американську агресію. Ми будемо жертвами. Жертви, як відомо, потрапляють в рай. Як шахіди", - додала Латиніна.

Раніше аналітик Фонду Карнегі Андрій Колесников, військовий експерт Олександр Гольц, письменник Олександр Геніс (США) вже коментували послання Путіна Федеральним зборам, після якого він, до речі, порозумівся з пресою по ключовим моментам, зокрема, пов'язаних із застосуванням ядерної зброї, вважаючи, що його могли неправильно зрозуміти.

"Перш за все сигнал був на адресу Вашингтона. Це перший раз, коли російська влада відкрито і прямо повідомила, що вона готує ядерну атаку проти США. Це було чітко і ясно сказано вперше. Керівники російських ЗМІ спробували уточнити, які центри прийняття рішень маються на увазі, і Путін абсолютно чесно і прямо сказав, що це Вашингтон", - розшифрував слова Путіна військовий експерт Олександр Гольц.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії випробували ядерну ракету, яку раніше хвалився Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?