Путін про всяк випадок звинуватив Україну в крадіжці його газу
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін про всяк випадок звинуватив Україну в крадіжці його газу

Путін про всяк випадок звинуватив Україну в крадіжці його газу
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в намірі несанкціонованого відбору транзитного газу, що проходить по території України з Росії до країн Євросоюзу.


Про це він заявив в ході телефонної розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


Читайте також: Україна спіймала ЗМІ Росії на новій брехні, тепер щодо газу


Відзначимо, що російський президент, грунтуючись виключно на прогнозах холодної зими 2016-2017 року, висловив думку про те, що Україна може прийняти рішення про крадіжку газу, який згідно з контрактами поставляється через українську територію до Європи.


Також Путін запевнив Меркель, що російська сторона проведе контакти по лінії керівництва Міністерства енергетики РФ, "Газпрому" і Єврокомісії.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Путін в цілях пропаганди робив заяви про прохання Генічеська до РФ про газ і свою готовність допомогти, але в "Нафтогазі України" спростували цю інформацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?