Путін проігнорував Порошенка в привітанні до Дня Перемоги
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін проігнорував Порошенка в привітанні до Дня Перемоги

Путін проігнорував Порошенка в привітанні до Дня Перемоги
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін привітав українців з 72-ю річницею перемоги, проте проігнорував лідера України Петра Порошенка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.

Читайте також: Порошенко у День пам'яті та примирення разом з бійцями АТО вшанував полеглих: з'явилося відео

За словами Путіна, "традиції братньої дружби" залишаться основою "регіональної стабільності і безпеки". У листах також йдеться про те, що День Перемоги - "священна дата і символ героїзму наших батьків і дідів, які воювали пліч-о-пліч на фронтах війни і самовіддано трудилися в тилу в ім'я порятунку Батьківщини і всього людства від фашизму".

"Путін привітав лідерів Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Казахстану, Киргизії, Молдавії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії, а також громадян Грузії та України з 72-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні", - йдеться у повідомленні Кремля.

Таким чином, крім Петра Порошенка російський лідер проігнорував і президента Грузії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Путін привітав Еммануеля Макрона з перемогою на виборах президента Франції та запропонував йому об’єднати зусилля у забезпеченні міжнародної стабільності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?