Путін проти України: розкрита головна інтрига найближчих місяців
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін проти України: розкрита головна інтрига найближчих місяців

Путін проти України: розкрита головна інтрига найближчих місяців
Джерело:  online.ua

Можливість так званої "великої угоди" між Кремлем і Білим Домом серед іншого залежить від того, чи зустрінеться український президент Петро Порошенко з американським лідером Дональдом Трампом раніше глави РФ Володимира Путіна.
Про це в статті для ONLINE.UA написав політичний експерт Євген Магда.
"Не потрібно забувати про "чинник Донбасу", оскільки тривалий конфлікт на сході України навряд чи зменшить свій вплив на ситуацію в країні. Росія продовжить використовувати весь інструментарій для розхитування ситуації всередині нашої країни, оскільки повномасштабний наступ після Авдіївки навряд чи виглядає ефективним. До того ж можливість діяти зсередини здається набагато більш перспективною. У Росії сьогодні починається підготовка до чергових президентських виборів Путіна, і "український фактор", безумовно, буде використаний", - йдеться в статті.
Читайте також: Перспективи України стали краще: названа причина зриву угоди Путіна і Трампа
"Мабуть, головна інтрига нинішньої весни - чи зможе Петро Порошенко зустрітися з Дональдом Трампом раніше Володимира Путіна. Можлива "велика угода" Кремля і Білого Дому не стала за останній час більш імовірною, але авантюрний характер 45-го американського президента, як і раніше, залишає простір для фантазій і інсинуацій", - підкреслив Магда.
Більше читайте в статті на ONLINE.UA: Привид "третього Майдану" і Путін, що б'є зсередини: Україну чекає тривожна весна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?