Путін п'ять років їсть Росію: в мережі згадали знакове відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін п'ять років їсть Росію: в мережі згадали знакове відео

Путін п'ять років їсть Росію: в мережі згадали знакове відео
Джерело:  online.ua

У мережі згадали промову президента Росії  Володимира Путіна, яку він виголосив п'ять років тому, 4 березня 2012 року, на Манежній площі після перемоги в президентських виборах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.


"Це були не тільки вибори президента Росії, це був дуже важливий тест для всіх нас, для всього нашого народу: це був тест на політичну зрілість, на самостійність, на незалежність", - говорив російський лідер.


Читайте також: Йому б фантастику писати: мережа веселиться через нові обіцянки Путіна, з'явилося відео


"Ми будемо працювати чесно і напружено, ми доб'ємося успіхів. І ми закликаємо всіх об'єднатися навколо інтересів нашого народу і нашої Батьківщини. Я обіцяв вам, що ми переможемо? Ми перемогли!", - додав Путін.



Відзначимо, що в мережі критично прокоментували річницю обіцянок Путіна. Так, користувач Andrey написав: "Що обіцяв - що зробив?".



Vlad: "Специфічна перемога зі смаком поразки. Санкції, ізоляція, зубожіння населення. Продовжувати?".


людина: "Перемогли кого? Свій народ, який з кожним роком бідніє і тупіє?".



Кулаков Гарік: "5 років руху назад. І він піде тільки вперед ногами. Коли від РФ залишиться тільки назва".




Як повідомляв ONLINE.UA, останній раз  Володимир Путін обіцяв Росії прекрасне майбутнє  зовсім недавно - на церемонії вручення премій молодим ученим в галузі науки і інновацій в лютому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?