Путін розповів про особливий біль через вбивство посла
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін розповів про особливий біль через вбивство посла

Путін розповів про особливий біль через вбивство посла
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін запевнив, що  вбивство російського посла в Туреччині Андрія Карпова  завдало йому "особливого болю".
Про це він заявив, виступаючи на концерті з нагоди Дня працівника органів держбезпеки, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
"Вчора в Стамбулі був підло вбитий російський посол Андрій Геннадійович Карлов. Зараз проводиться ретельне розслідування всіх обставин цього злочину. Це, зрозуміло, заподіює нам особливий біль", — сказав Путін.

Також він додав, що "ми бачимо і знаємо, що відбувається в інших країнах" і нагадав про  теракт у Берліні.


Читайте також: Вбийвство російського посла у Туреччині: з'явилося нове відео моменту стрілянини

"Зараз в Європі черговий злочин подібного роду. Загинуло багато людей в Берліні, і ми, висловлюючи співчуття, бажаємо якнайшвидшого одужання потерпілим", - заявив президент Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Путін назвав вбивство посла у Туреччині провокацією, метою якої є зрив мирного процесу у Сирії і погіршення відносин з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?