Путін розсмішив соцмережі заявою про порушення на виборах
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін розсмішив соцмережі заявою про порушення на виборах

Путін розсмішив соцмережі заявою про порушення на виборах
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що відповідальність за порушення закону стосується керівників будь-якого рангу, і це відноситься також і до парламентських виборів, що відбулися в РФ 18 вересня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Ви напевно всі бачили, я зараз буду говорити не про передвиборні і виборні справи, а бачили, як я ставлюся до тих, хто порушує закон. Незалежно від того, яких політичних поглядів людина дотримується і як вона позиціонує себе в політичній сфері. Якщо людина порушує закон, вона повинна за це відповідати, нести відповідальність.
Це стосується і поведінки керівників будь-якого рівня і рангу в сфері економіки, в соціальній сфері, політичній сфері. Тут всі повинні бути поставлені в рівні умови. Так ми будемо ставитися і до тієї сфери діяльності, якою ви займаєтеся", - заявив Путін на зустрічі з головою Центральної виборчої комісії РФ Еллою Памфіловою і іншими чиновниками.
«Путін про порушення на виборах: Всі знають моє ставлення: якщо людина порушила закон, повинна відповідати. Це стосується керівників будь-якого рангу», - процитував Путіна в своєму Twitter російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов і опублікував фотографії.



При цьому пост Смирнова викликав ряд саркастичних коментарів у користувачів мережі.



Elena Mortikova: А ось під гримом не видно, коли Путін-Убивець демократії бреше, він червоніє, зеленіє або сіріє яблуками?
МАВР: Путін іноді просто смішний.
Сергій Лаврик: Це новий анекдот... "Та киньте ви... Я просто приколююсь".
Валентина Газарян: А "ранг" Сердюкова до чого віднесли? До дрібного хуліганства? Його навіть не помістили в колонію для неповнолітніх.
NovayMoskva: Не пійманий, не порушив!
Як повідомляв ONLINE.UA, російська телеведуча Марія Лондон пояснила, що чекає Росію після виборів до Державної думи, які пройшли 18 вересня, після отримання парламентської більшості провладною партією "Єдина Росія".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?