Путін сам захоче повернути Донбас: політолог шокував новим прогнозом
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін сам захоче повернути Донбас: політолог шокував новим прогнозом

Путін сам захоче повернути Донбас: політолог шокував новим прогнозом
Джерело:  24 канал

Політичний експерт та засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега вважає, що українцям не потрібно годувати себе ілюзіями про те, що формальна зміна посадовців у Росії може щось дати нашій країні. Однак, за його словами, варто звернути свою увагу на інший момент, який змусить Путіна повернути Донбас Україні. Новим неочікуваним прогнозом Дейнега поділився у своєму відеоблозі "Хроніки неоголошеної війни", передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Політичний експерт нагадав, що росіян зараз засіватимуть соціалкою, аби вони проковтнули фактичне увіковічення путінізму. Однак, неважко здогадатися, що соціалка потребує грошей, відповідно зменшаться витрати Кремля на війни.

"Ну і щоб вийти з-під західних санкцій росіяни будь-якою ціною будуть намагатися повернути нам Донбас. За умови, що їм дадуть зберегти обличчя і не вимагатимуть оплатити його відновлення. Але ставлення до нас не зміниться", - прогнозує Віталій Дейнега.

На його думку, українцям не варто розслаблятися, адже тільки у Путіна з'являться гроші, він знову вкладе їх у розширення свого впливу в Україні будь-яким шляхом, включаючи військовий.

"За останні місяці я чув кілька заяв від одіозних персонажів про їх наміри переглянути відношення українців до Майдану, показавши, що не усе так однозначно. Насправді, усе більш, ніж однозначно... Якби ми не вистояли тоді, котилися б зараз у прірву разом з РФ. І разом з її громадянами безпорадно дивилися б, як наше майбутнє йде на дно. Ми були у міліметрі від цього, і зараз там є. Але на відміну від росіян нам вистачило мужності боротися за своє майбутнє, нехай і шляхом війни", - пояснює експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін несподівано звернувся до Зеленського. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?