Путін шокував новою витівкою стосовно України - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін шокував новою витівкою стосовно України - що сталося

Путін шокував новою витівкою стосовно України - що сталося
Джерело:  online.ua

Президент країни-агресора Володимир Путін відвідав у четвер, 27 серпня, анексований український Крим. Там він брав участь у незаконних офіційних заходах, які організував окупаційний режим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Кремля.

За даними президентської адміністрації, Путін особисто проїхав за кермом автомобіля новою трасою.

"Володимир Путін в ході робочої поїздки до "Республіки Крим" взяв участь у запуску автомобільного руху на нових побудованих ділянках траси "Таврида".

Президент у супроводі міністра транспорту Євгена Дітріха, генерального директора АТ "ВАД" Валерія Абрамова і головного технолога АТ "ВАД" Андрія Волкова проїхав за кермом "Аурус" по новому, п'ятому, ділянці автодороги "Таврида", - заявили у Кремлі.

Слід зауважити, це може бути не перший протизаконний візит Путіна до Криму за серпень 2020 року. Раніше літак, який належить Кремлю, але наразі використовується дуже рідко, вирушив до півострова водночас з українським політиком Віктором Медведчуком.

Путін неодноразово особисто брав участь у пропагандистських заходах на території анексованого регіону. Наприклад, він був першим "випробувачем" так званого кримського мосту — президент проїхався його автомобільною частиною на вантажівці.

Нагадаємо, Крим контролює РФ з лютого-березня 2014 року, тоді кремлівські війська окупували його та провели "референдум". Російська влада вперто ігнорує термін анексія та називає цей злочин "приєднанням" Криму, однак міжнародна спільнота все також не визнає його.

Як повідомляв ONLINE.UA, резонансний інцидент у Білорусі, пов’язаний з російськими найманцями, спровокували українські спецслужби — саме так стверджує президент РФ Володимир Путін. Він наголосив, що представників так званої ПВК Вагнер виманили до сусідньої країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?