Путін сіє хаос: стало відомо про новий обстріл на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Путін сіє хаос: стало відомо про новий обстріл на Донбасі

Путін сіє хаос: стало відомо про новий обстріл на Донбасі
Джерело:  online.ua

У ніч на 24 лютого бойовики ДНР обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, яка постачає воду в Авдіївку і навколишні населені пункти, а також в Донецьк і Ясинувату.
Як повідомляє ONLINE.UA, таку інформацію оприлюднив у своєму Facebook глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.
За словами Жебрівського, 8 снарядів розірвалося на території підприємства.
"Пошкоджено склад хлору, продуктопровід, резервуари чистої води, фільтри, завдано великої шкоди виробничим будівлям. На щастя, ніхто з працівників не постраждав. Прицільні обстріли тривають вже кілька днів. "Рашисти" зрозуміли, що Авдіївка їм не по зубах, і вирішили вдарити з водопостачання міста", - підкреслив він.

Читайте також: Є два способи повернути Крим і домогтися миру на Донбасі - Володимир Огризко
Зараз станція зупинена, приймається рішення про евакуацію працівників.
"Ніяких ілюзій немає, московити однаково ненавидять наших людей по обидва боки лінії розмежування. Їм до одного місця, що без питної води залишаються також і жителі Донецька. "Недогітлеру" Путіну потрібно зробити тут якомога більше хаосу. Як в Алеппо. Це і є його справжня мета", - пише Жебрівський.
Глава ОВЦА також заявив про необхідність негайно прийняти рішення про демілітаризацію зони поблизу Донецької фільтрувальної станції.
Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу бойовики на Донбасі зробили 83 обстріли позицій українських військ, в результаті яких один військовий загинув, двоє бійців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?