Путін скандально осоромився на конференції в Берліні - відео конфузу
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін скандально осоромився на конференції в Берліні - відео конфузу

Путін скандально осоромився на конференції в Берліні - відео конфузу
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін скандально осоромився на конференції в Берліні. Він раптово загубився в кулуарах відомства федеральної канцлерки ФРН Ангели Меркель, змусивши себе чекати лідерів десятка країн. Відео конфузу з Путіним з'явилося в мережі, передає ONLINE.UA.

Втім Путін нікого не здивував своєю непунктуальністю - він регулярно спізнюється на міжнародні заходи і переговори. На цей раз глава Кремля вирішив не поспішати на церемонію фотографування учасників конференції в Берліні з врегулювання ситуації в Лівії. Коли велика частина лідерів зайняла відведені місця, канцлерка Німеччини Ангела Меркель зауважила, що Путін загубився в кулуарах - через деякий час президент РФ з'явився в залі і зайняв своє місце, не вибачившись перед колегами за запізнення.

Користувачі мережі обурилися черговою витівкою Путіна. Вони вважають, що він спеціально загубився, щоб привернути до себе увагу.

Нагадаємо, 19 січня у відомстві федеральної канцлерки ФРН Ангели Меркель проходить міжнародна конференція з врегулювання конфлікту в Лівії. У ній беруть участь держсекретар США Майк Помпео, президент Росії Володимир Путін, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, французький лідер Еммануель Макрон, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, а також представники Італії, Китаю, ОАЕ, Єгипту, Алжиру , ЄС і Африканського союзу. Крім того, на конференцію прибули голова лівійського уряду національної згоди (ПНС) Файез Саррадж і командувач Лівійської національної армією (ЛНА) Халіфа Хафтар.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що генсек ООН виступив з гучним попередженням. Він закликав учасників конференції в Берліні терміново вжити заходів для припинення війни в Лівії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?