Путін слідом за Обамою прилетів до Америки: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін слідом за Обамою прилетів до Америки: з'явилося відео

Путін слідом за Обамою прилетів до Америки: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Президент США Барак Обама і  президент Росії Володимир Путін  прибули в столицю Перу для участі в саміті організації Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
Варто зазначити, що для глави Білого дому нинішній саміт стане останньою зустріччю на міжнародному рівні в статусі президента США.
При цьому Дмитро Пєсков, прес-секретар Путіна, не виключив можливість його зустрічі з Обамою.


Читайте також: Путін заборонить Facebook заради трьох цілей: в Росії зробили гучну заяву

"Вони так чи інакше під час саміту перетинаються. Тобто сьогодні, якщо тільки вони перетнуться на вечірньому обіді — це перший спільний захід. Тому що на діловому консультативній раді, наскільки нам відомо, Обами не буде. Ну і завтра цілий день", — сказав він.


Також Пєсков додав, що ніяких окремих домовленостей про зустріч Обами і Путіна не було.



Зазначимо, що саміт Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва, організації, створеної для співпраці в галузі регіональної торгівлі, полегшення і лібералізації капіталовкладень 21 країни, проходить у Південній Америці, в столиці Перу - Лімі.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Барак Обама та лідери ЄС «порадували» Кремль щодо продовження санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?