Путін спробує вдарити по українській владі цього року: названий небезпечний спосіб
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін спробує вдарити по українській владі цього року: названий небезпечний спосіб

Путін спробує вдарити по українській владі цього року: названий небезпечний спосіб
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

 у 2017 році може спробувати влаштувати дострокові парламентські вибори в Україні, щоб зробити українську владу більш лояльною до Кремля.


Таку думку у своїй статті для ONLINE.UA висловив політичний експерт Євген Магда.


"Прагнення Росії змінити владу в Україні на більш лояльну для себе навряд чи зникне, куди ймовірніше інтенсифікація цих зусиль і розширення арсеналу засобів впливу на ситуацію", - попередив він.


Експерт додав, що "кремлівський фактор в українській політиці навряд чи зникне, навіть якщо Володимир Путін перетвориться в цьому році з президента національного лідера РФ з безстроковими і безмежними повноваженнями".


Читайте також: Гра на пониження: Путін вирішив шатати Україну по-новому

"Одним з інструментів стане спроба провести дострокові парламентські вибори, які бачать бажаними для себе багато політичні сили в Україні — як представлені у Верховній Раді сьогодні, так і знаходяться за її межами", — зазначив Магда.
На його думку, "оскільки інтенсивність політичної турбулентності залишиться високою, популізм буде, як і раніше, найбільш поширеним способом боротьби за симпатії виборців".


Більше  читайте в статті Євгена Магди для ONLINE.UA: Путін хоче змінити владу у Києві, а Трампу потрібна унікальна пропозиція від України: прогноз на 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?