Путін спробував пояснити свій знаменитий "жарт"
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін спробував пояснити свій знаменитий "жарт"

Путін спробував пояснити свій знаменитий "жарт"
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін спробував прояснити свою репліку про політичного діяча Махатму Ганді, виголошену напередодні саміту G8 в 2007 році, про те, що «після Махатми Ганді і поговорити ні з ким».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на lenta.ru.
«Ось ви якось пожартували або НЕ пожартували, що після Махатми Ганді і поговорити ні з ким...», - заявив Путіну журналіст Станіслав Кучер на засіданні Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини в РФ.
«Я пожартував, звичайно», - перебив Кучера Путін. При цьому журналіст додав, що якщо в Росії не створити необхідне середовище для розвитку молоді, щось «не з'являтимуться нові "Махатми Ганді" та інші яскраві люди, з якими вам було б цікаво поспілкуватися».
Путін в свою чергу попросив надати йому конкретні пропозиції по темі розвитку середовища для самовираження молоді.
Читайте також: Пу тін визнав, що ядерна війна стала ближче - західні ЗМІ
Нагадаємо, в 2007 році Путін напередодні саміту G8 в Німеччині заявив, що він - «абсолютний і чистий демократ», яких більше немає в світі. Після цього Путін сказав, що в США «жах один», маючи на увазі тортури у в'язниці Гуантанамо. «Я про пострадянський простір взагалі вже не говорю», - додав Путін. За його словами, тоді «була одна надія на хлопців з України, але і ті просто повністю себе дискредитували». «Повне порушення конституції, всіх законів і так далі. Після смерті Махатми Ганді поговорити ні з ким», - додав Путін.
Махатма Ганді - один з керівників і ідеолог національно-визвольного руху в Індії в 20 столітті, борець за незалежність Індії від Великобританії.
Як повідомляв ONLINE.UA, 8 грудня з Путіним трапився конфуз під час вручення букета квітів виконавчому директору Міжнародної громадської організації "Справедлива допомога" Єлизаветі Глінці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?