Путін спробував виправдатися за свою поразку: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін спробував виправдатися за свою поразку: з'явилося відео

Путін спробував виправдатися за свою поразку: з'явилося відео
Джерело:  L!fe #шоу

Президент Росії Володимир Путін, заявив, що повторне захоплення сирійської Пальміри бойовиками ІДІЛ пояснюється неузгодженістю дій міжнародної коаліції на чолі з США, влади Сирії і РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
"Все, що відбувається в Пальмірі, - це результат неузгоджених дій між так званою міжнародною коаліцією, сирійською владою і Росією", - сказав Путін на прес-конференції за підсумками переговорів з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе.

Читайте також: Ро сіяни тікали з Пальміри, покидавши навіть книги: з'явилися фото і відео
Російський президент додав, що для того, щоб боротьба з терористами була ефективною, необхідно об'єднати зусилля між країнами.


Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики терористичного угрупування "Ісламська держава" після захоплення сирійської Пальміри виявили велику кількість залишеної російської військової техніки і боєприпасів, що вразило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?