Путін таки отримав светр, над яким посміялися в мережі: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін таки отримав светр, над яким посміялися в мережі: опубліковано відео

Путін таки отримав светр, над яким посміялися в мережі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Після прес-конференції президента Росії Володимира Путіна за підсумками саміту АТЕС до нього підійшла журналістка і передала  Путіну светр коричневого кольору, над яким вже сміялись в мережі


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


У перший день саміту в Лімі перуанка Хуліа Кастро, яка займається виробництвом одягу, спробувала подарувати національний светр президенту Росії. Однак охорона затримала жінку і відправила в поліцейську дільницю.


Відомо також, що підприємниця, яка брала участь в одному із заходів саміту АТЕС, зуміла передати светр і засновнику Facebook Марку Цукербергу.


«Путіну після прес-конференції передали светр від перуанки, яка несла йому подарунок, але її не пустила до президента Росії поліція», - написав у своєму Twitter російський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який опублікував відповідне відео.


Макс Спартаківський: Там зашили підслуховуючий пристрій)


Русланчик: Радіоактивний светр.


IncredibleFun: А це той самий светр, яким він буде зігріватися в камері в Гаазі? Все-таки вручили. Молоцца!


КОСТЯНТИН: Фото в вовняних накидках, вовняний светр, індіанці ... Насторожує ...


SA: Звідки вона дізналася, що в тюремній камері буде прохолодно?





Як повідомляв ONLINE.UA,  в Перу затримали жінку на ім'я Хуліа Кастро, яка намагалася підійти до президента Росії Володимира Путіна, який прибув до Ліми на саміт Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), і подарувати йому светр.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?