Путін терміново прибув до Криму - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін терміново прибув до Криму - що відбувається

Путін терміново прибув до Криму - що відбувається
Джерело:  online.ua

27 серпня очільник Кремля Володимир Путін неочікувано для всіх прибув до окупованого Криму. Варто звернути увагу на те, що востаннє він відвідував анексований півострів у липні цього року. Тоді його візит пов'язували із зустріччю з проросійським політиком та кумом Віктором Медведчуком. Цього ж разу президент РФ в Криму має намір відкрити автомобільний рух "збудованими ділянками федеральної траси "Таврида". Не важко здогадатися, що без традиційної клоунади не обійдеться: як і під час відкриття Кримського мосту - очільник Кремля планує сісти за кермо та проїхатися частиною новозбудованої траси на автомобілі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Також зазначається, що Володимир Путін начебто планує побесідувати з працівниками, що займалися будівництвом дороги.

"Таврида" - це траса протяжністю понад 250 кілометрів. Вона повинна з'єднати Керч і Севастополь. Будівництво траси окупанти розпочали у травні 2017 року. Остаточно в експлуатацію вона буде введена наприкінці грудня цього року, запуск руху по ній планували відкрити у вересні", - йдеться в повідомленні.

Цілком ймовірно, що у МЗС України незабаром відреагують на черговий візит Путіна до Криму. Щоразу там нагадують президенту РФ, що його поїздки на анексований півострів є неузгодженими з українською стороною та є нахабним порушенням суверенітету і територіальної цілісності України. Як відомо, Володимир Путін навідувався до Криму зовсім нещодавно. З офіційним візитом – наприкінці липня. Тоді у Керчі він брав участь у закладанні нових російських бойових кораблів.

"Наступний ймовірний візит, вже неофіційний, він міг здійснити на початку серпня. Тоді медіа припускали, що до Криму прибув літак з авіапарку президента РФ. За кілька днів до цього на півострів прибув український кум російського президента, нардеп Віктор Медведчук із дружиною", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що французька влада загнала Володимира Путіна у глухий кут через скандал з отруєнням Олексія Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?