Путін цинічно пояснив, як бореться з НАТО в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін цинічно пояснив, як бореться з НАТО в Україні

Путін цинічно пояснив, як бореться з НАТО в Україні

Президент Росії Володимир Путін цинічно пояснив, чому Москва виступає проти вступу України в НАТО, і розповів про "контрзаходи", яких вживає РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
«Чому ми так гостро реагуємо на розширення НАТО? Нас турбує практика прийняття рішень», - сказав Путін в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну для фільму «Україна в огні».
За словами російського президента, коли будь-яка країна стає членом альянсу, їй «дуже важко чинити опір тиску з боку такої великої країни-лідера НАТО, як США».

Читайте також: У Росії вирішили нахамити НАТО через Трампа
Відповідаючи на питання про те, до яких наслідків призвело би захоплення військової бази в Севастополі альянсом або США, Путін сказав, що вони були б «дуже важкими».
«У зв'язку з цим ми повинні робити контрзаходи, тобто ставити під удар наших ракетних систем ті об'єкти, які, на нашу думку, починають нам загрожувати. Ситуація напружує», - заявив він.
Документальний фільм «Україна в огні» вперше покажуть на російському телебаченні 21 листопада в ефірі телеканалу РЕН ТВ. Режисером фільму став українець з американським громадянством Ігор Лопатенюк. Продюсер стрічки Олівер Стоун взяв інтерв'ю у Путіна і зниклого екс-президента України Віктора Януковича.
Як повідомляв ONLINE.UA, на Парламентській асамблеї НАТО в Стамбулі була представлена ​​доповідь "Дві війни України: захист незалежності і впровадження реальних реформ", в якій йдеться про події, що відбуваються на Донбасі після агресії Росії, і стан справ в Україні після Євромайдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?