Путін ухвалив нове дивне рішення під час пандемії - росіяни шоковані
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін ухвалив нове дивне рішення під час пандемії - росіяни шоковані

Путін ухвалив нове дивне рішення під час пандемії - росіяни шоковані
Джерело:  online.ua

26 травня очільник Кремля Володимир Путін неочікувано для всіх заявив, що парад на честь 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні відбудеться 24 червня. Окрім того, він зазначив, що акція "Безсмертний полк" і Військово-морський парад пройдуть в Росії 26 липня. Як відомо, традиційно парад в Росії відбувався 9 травня, однак цьогоріч через пандемію коронавірусу та жорсткий карантин президенту РФ довелося перенести всі масові заходи святкування. Нове рішення Володимира Путіна спровокувало бурхливе обговорення в мережі - росіяни не розуміють, як можна взагалі задумавитися наразі про парад, коли в країні масово помирають люди від коронавірусу, а влада РФ нічого не може з цим зробити, ба більше, нахабно приховує реальний стан речей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

Варто зазначити, що ще в квітні стало відомо, що команда російського глави Володимира Путіна активно розглядала ймовірність проведення параду Перемоги восени, оскільки у такому випадку всі заходи будуть точно відбуватися з глядачами. Однак до останнього влада РФ не відкидала варіант проведення параду "без трибун" 9 травня. Бажання Путіна начхати на пандемію та ризики підігрівав білоруський лідер Олександр Лукашенко, який називав коронавірус "психозом", а також заявляв, що не планує скасовувати парад на 9 травня. Також він зазначав, що дуже хоче відвідати парад у Москві, для чого урочисті в Мінську переніс на вечір. І хоча плани Путіна щодо параду не реалізувалися, він продовжує виступати з дивними пропозиціями. 26 травня очільник Кремля повідомив, що парад на честь 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні відбудеться 24 червня. Цю ідею зразу ж розкритикували користувачі мережі.

"Ну що за абсурд?! Треба рятувати людей, які щоденно помирають через вірус, а не планувати паради; я просто шокована! коли він почне щось робити? скільки нам це все терпіти; парад це, звичайно, важливо, проте люди помирають, маленькі діти помирають - зупиніться!; Путін, ну що ти робиш? Просто шок; вони вірять, що щось зміниться до 24 червня - тільки погіршиться", - скаржаться росіяни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник Інституту світової політики Євген Магда розповів про новий план помсти, який наразі активно готує команда російського президента Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?