Путін уперше відповів на компромат: пишаюся другом-віолончелістом
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін уперше відповів на компромат: пишаюся другом-віолончелістом

Путін уперше відповів на компромат: пишаюся другом-віолончелістом
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін вперше прокоментував "панамський скандал".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог журналіста КП Дмитра Смирнова в Twitter.
"Вашого покірного слуги в цьому списку немає, говорити нема про що", - передають слова Путіна.
"По офшорах пройшлися, мене не знайшли, але завдання-то очорнити є - зліпили щось, пішли шукати по моїх друзях", - цитує Смирнов президента РФ.
Путін також висловився про Ролдугіна і офшори.
"Він мій друг, займається бізнесом, але звичайно, заробляє не мільярди, це все нісенітниця! Ролдугін на зароблене купує музичні інструменти і оформляє у власність держустанов. Я пишаюся другом", - передає слова президента РФ Смирнов.
Нагадаємо, журналісти опублікували глобальне розслідування про офшори світової еліти. З'ясувалося, що  комерційний банк "Росія" був використаний в схемі з відмивання грошей за участю ряду близьких знайомих Путіна, серед яких його близький друг віолончеліст Сергій Ролдугін.
Пізніше стало відомо, що Ролдугін — не тільки друг президента Росії, він пов'язаний бізнесом з багатьма іншими пітерськими знайомими Путіна, серед яких юрист Микола Єгоров, який дав старт політичній кар'єрі російського лідера, акціонери банку "Росія" Юрій Ковальчук, Геннадій Тимченко, Микола Шамалов, Олексій Мордашов та інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?