Путін відкрито визнав, що побоюється Майдану
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін відкрито визнав, що побоюється Майдану

Путін відкрито визнав, що побоюється Майдану
Джерело:  Meduza

Президент Росії Володимир Путін, відповідаючи на питання про масові затримання учасників мітингу проти корупції в Москві 26 березня, відкрито зізнався, що побоюється Майдану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Медузу.
Нагадаємо, що в ході московських акцій було затримано понад тисячу осіб.
У відповідь на питання про затримання Путін нагадав, що виступи проти корупції в Україні в 2014 році привели до Майдану, і нагадав про "арабську весну".
Читайте також: З'явилися нові фото розгону мітингу в Москві: в мережі обурені жорстокістю ОМОНу
"Вважаю неправильним, якщо якісь політичні сили намагаються використати це не для поліпшення ситуації, а для саморозкрутки напередодні політичних подій, в тому числі виборних кампаній всередині країни", - заявив він, не називаючи конкретних імен і натякаючи на президентські вибори в Росії, які призначені на березень 2018 року.
За словами Путіна, Росія веде боротьбу з корупцією, яка "є досить серйозною проблемою і для нас, і для інших країн".
"Ми це робимо, люди в країні це бачать", - розповів він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прес-секретар Путіна, Дмитро Пєсков, розповів про гроші, які нібито пропонували московським підліткам за їх затримання на антикорупційному мітингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?