Путін "визначився" щодо США і великої війни: підписаний найважливіший документ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін "визначився" щодо США і великої війни: підписаний найважливіший документ

Путін "визначився" щодо США і великої війни: підписаний найважливіший документ
Джерело:  ТАРС

Президент Росії Володимир Путін

затвердив нову концепцію зовнішньої політики РФ, в якій йдеться про те, що Москва не сприймає спроб надання військового, політичного, економічного чи іншого тиску з боку США, а в міжнародних відносинах "підвищується роль фактора сили".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


"Росія не визнає екстериторіального здійснення США своєї юрисдикції поза рамками міжнародного права, не сприймає спроб надання військового, політичного, економічного чи іншого тиску і залишає за собою право жорстко реагувати на недружні дії, в тому числі шляхом зміцнення національної оборони і вжиття дзеркальних або асиметричних заходів", - йдеться в документі.


Читайте також

:

У зверненні Путіна знайшли ляп, який пояснює всю суть Росії


Створення ПРО США - загроза безпеці Росії


Росія розглядає створення ПРО США як загрозу своїй безпеці і залишає за собою право на відповідні заходи.


Про небезпеку ядерної війни


Росія в новій концепції зовнішньої політики констатує загострення протиріч, проте виходить з того, що ймовірність повномасштабної війни, в тому числі ядерної, невелика.


Про скорочення ядерних потенціалів


Кремль готовий до обговорення питань подальшого поетапного скорочення ядерних потенціалів, а також виступає за зміцнення міжнародної безпеки. Зокрема, Росія підтримує створення зон, вільних від ядерної зброї та інших видів зброї масового знищення, перш за все на Близькому Сході, зазначено в концепції.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Володимир Путін у своєму щорічному зверненні до Федеральних Зборів заявив, що повчання країн Заходу йому набридли, зазначивши, що західні партнери займаються пошуками ворога

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?