Путін, все включено: соцмережі розбурхало вбивство російського посла в Туреччині
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін, все включено: соцмережі розбурхало вбивство російського посла в Туреччині

Путін, все включено: соцмережі розбурхало вбивство російського посла в Туреччині
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на  вбивство російського посла в Туреччині Андрія Карлова, якого на відкритті виставки в Анкарі з криками "За Алеппо!" застрелив місцевий поліцейський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter і Facebook.


Читайте також: У мережі одним страшним відео показали, як Путін і союзники знищували Алеппо


Український політтехнолог Олексій Голобуцький згадав збитий в кінці листопада 2015 року турецькою ракетою російський літак Су-24: "Минуло трохи більше року з моменту загибелі російського льотчика Су-24, і слідом за ним по гарячій путівці до Туреччини відправився російський посол. Все включено".



Також в мережі знайшли схожість між убивством російського посла в Туреччині і вбивством ерцгерцога австрійського Франца Фердінада 28 червня 1914 року в Сараєво, яке стало приводом для початку Першої світової війни.


Так, журналіст Костянтин Скоркін написав: "Ну ось і Франц Фердінанд, ггг", на що користувач Олександр Малюков додав: "21 століття. І таке Сараєво".


Відомий український журналіст Віталій Портников: "Загибель російського посла в Туреччині Андрія Карлова - це початок зовсім іншої війни. Війни після Алеппо".



ВП: "Сушку збили. Пілота вбили. Посла вбив турецький поліцейський".




Шоя Сергій: "Вендетта".


Хуев@я Зірка: "Туреччина-Росія: 2-0".


Steven Gvozdevsky: "А так взагалі все в робочому порядку..."


Степанець Павло: "Це квіточки, ягідки попереду, коли підуть теракти в РФ і захоплення і розстріл російських туристів в Туреччині!".


Yuriy Gasyuk: "Було б нерозумно розраховувати, що якщо ти стріляєш в людей, які ніяк не можуть себе захистити, то хто-небудь не вистрілить у тебе, коли ти не зможеш себе захистити. Що посіяли, те й пожинайте".



Galina Potapova: "Вбивство - це наслідок і погане слідство. А причина хіба не в цьому: якби Путін не поліз в Сирію, може і посол залишився б живий?".



Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з непідтвердженою інформацією,  нападник на посла Росії в Туреччині Карлова був ліквідований.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?