Путін встановив у Росії нове військове свято: в мережі іронізують
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін встановив у Росії нове військове свято: в мережі іронізують

Путін встановив у Росії нове військове свято: в мережі іронізують
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін підписав указ, згідно з яким 27 березня в РФ буде відзначатися день військ національної гвардії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
«З метою збереження наступності військових традицій та підвищення престижу служби у військах національної гвардії Російської Федерації постановляю: встановити День військ національної гвардії Російської Федерації і відзначати його 27 березня», - сказано в тексті документа.
При цьому указ Путіна від 19 березня 1996 року «Про встановлення Дня внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації» втратив чинність.

Читайте також: Нац гвардії Путіна дозволили воювати за межами Росії
Нагадаємо, путінська федеральна служба військ національної гвардії Росії була утворена в квітні 2016 року.
При цьому в мережі нове російське свято викликало шквал іронії.



ха(і)м зільбертруд: Військові традиції - це армія, а не опричнина.


nina: Погано, коли країні потрібні внутрішні війська...


Lucky Luk: Десантники в свій день п'ють літрами, ...в фонтани і б'ються, а у цих такі повноваження, що будуть просто по перехожих стріляти.


Як повідомляв ONLINE.UA,

глава управління Росгвардії в Алтайському краї Олександр Мауль заявив, що війська російської нацгвардії були створені для боротьби з "революційними бродіннями"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?