Путін вже хоче працювати над російською нацією
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вже хоче працювати над російською нацією

Путін вже хоче працювати над російською нацією

Президент РФ Володимир Путін

висловився за створення закону про російську націю, який, за його словами, може стати основою стратегії розвитку національних відносин в Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


"Що точно абсолютно можна і потрібно реалізовувати - це прямо над цим потрібно подумати і в практичному плані почати працювати - це закон про російську націю", - заявив він на засіданні Ради з питань міжнаціональних відносин в Астрахані.


Путін додав, що «нашу стратегію, яку ми з вами разом виробляли, її і перетворювати - але тільки над цим потрібно попрацювати теж як слід".


Російський президент підтримав також пропозицію провести рік єдності російської нації.


"Гарний міг би бути захід. З залученням всіх, хто зібрався сьогодні тут в цьому залі - для того, щоб ми разом з вами попрацювали. Але тільки вибрати потрібно цей рік", - сказав він.


При цьому президент РФ додав, що залишається невирішеним питання про спеціальну структуру, яка займеться національними питаннями.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

брехня Путіна про жахи Європи викликала справжній вибух в соціальних мережах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?