Путін вже висунув Трампу умови співпраці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вже висунув Трампу умови співпраці

Путін вже висунув Трампу умови співпраці
Джерело:  Кремль

Президент Росії Володимир Путін переговорив з переможцем президентських виборів в США Дональдом Трампом і обговорив розвиток російсько-американських відносин.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.


В ході розмови Путін заявив, що діалог між Кремлем і Білим домом повинен вишикуватися на принципах взаємної поваги, рівноправності і невтручання у внутрішні справи один одного. Відзначимо, що такі принципи вибудовування відносин можна фактично назвати умовами.


Читайте також: У Путіна зробили нахабну заяву про Трампа і Крим: опубліковано відео


Обидва співрозмовники погодилися, що відносини Росії і США незадовільні, і необхідно вивести їх в русло конструктивної взаємодії в безлічі питань, зокрема, в торговельно-економічній компоненті.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Путін в розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель висунув безглузді звинувачення Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?