Путін вже з розуму сходить - росіяни в шоці від резонансного заклику глави Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вже з розуму сходить - росіяни в шоці від резонансного заклику глави Кремля

Путін вже з розуму сходить - росіяни в шоці від резонансного заклику глави Кремля
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін відзначився черговою резонансною заявою. На цей раз він закликав росіян згадати про патріотизм і національну ідею Росії, присвятити себе розвитку країни та її руху вперед. Громадяни РФ в шоці від слів глави Кремля. Вони вважають, що він перевершив уже сам себе в своїх висловлюваннях. Росіяни нагадали Путіну, що Росія, завдяки йому, стала злиденною країною, в якій не залишилося патріотів. Вони закликали його піти на пенсію і припинити брехати, так як ніхто більше не піде воювати заради його божевільних ідей, передає ONLINE.UA.

З новим закликом до росіян президент РФ звернувся в ефірі передачі "Москва. Кремль. Путін", фрагмент якої в своєму Instagram опублікував журналіст Павло Зарубін. Путін заявив, що російська національна ідея полягає в патріотизмі. При цьому Путін зазначив, що патріотизм не може бути "квасним, затхлим і кислим", тому він закликав росіян не "хапатися тільки за героїчне минуле", а й дивитися в "не менше героїчне і успішне майбутнє", так як "в цьому запорука успіху "Росії.

Важливо відзначити, що Путін неодноразово заявляв про важливу роль патріотизму для країни. Глава Кремля називав його єдиною можливою для Росії об'єднуючою ідеєю, священним обов'язком росіян і моральним орієнтиром для підлітків. Росіяни обурюються позицією Путіна, який змушує всю країну жити тільки заради своїх божевільних ідей і воєн, які він влаштував по всьому світу, але при цьому забуває про свій головний борг - соціальний і фінансовий захист власних громадян.

"Який патріотизм? Путін по-моєму вже сходить з розуму! У нього був час виправити! Жебрачка країна. У глибинці все патріоти вже спилися і померли! У селах мужиків вже немає. Від кого ще народжують? У мене багато знайомих, яким від 45 -60 років, які служили в ВДВ і Чечні! Це останні! Більше вони воювати не підуть і дітей своїх не пустять! Кров в Чечні проливали, щоб бачити - як головорізи живуть в своїх особняках? До сих пір немає газу в багатьох регіонах Росії! Ось він путінський ПРОРИВ !!, Розчавлений, розтоптаний, задушений патріотизм його ж власними руками. Путін ви не втомилися брехати і вигадувати побрехеньки. Всі ваші патріоти чомусь з подвійним громадянством і народжувати і лікуватися летять в Штати може і вам пара на пенсію, Знову 25? Знову патріотизм на словах, а не на ділі?!, Брехун всієї Русі. Голосуйте і далі ", - обурені закликом Путіна росіяни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що одне з попередніх звернень Путіна жорстко розкритикували росіяни. Вони обурилися заявою президента Росії про те, що держава всіма силами допомагає людям, яким насправді доводиться виживати в нових умовах через коронавірус. Росіяни підкреслили, що не вірять "в брехливі обіцянки Сатани", у якого немає душі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?