Путін й Лукашенко ухвалили остаточне рішення щодо інтеграції РФ та Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін й Лукашенко ухвалили остаточне рішення щодо інтеграції РФ та Білорусі

Путін й Лукашенко ухвалили остаточне рішення щодо інтеграції РФ та Білорусі
Джерело:  online.ua

31 серпня офіційно стало відомо, що пакет "дорожніх карт" по інтеграції мають намір схвалити під час зустрічі білоруського диктатора Олександра Лукашенка й очільника Кремля Володимира Путіна в Москві 9 вересня. Цю інформацію уже підтвердив посол Білорусі в РФ Володимир Семашко.

Джерело: російський "Інтерфакс"

Лукашенко і Путін за кілька днів підпишуть план інтеграції Росії і Білорусі

"9 вересня в Москві президенти зустрічаються, Союзний уряд - засідання буде, де будуть підписані ці всі "дорожні карти" і загальна карта поглиблення інтеграції", - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, рік тому посол Білорусі в Росії Володимир Семашко повідомляв, що Білорусь і Росія відновили обговорення дорожніх карт щодо інтеграції в так званій Союзній державі.

Ще декілька місяців тому білоруський диктатор Олександра Лукашенко запевняв, що Білорусь і Росія не мають потреби у злитті і створенні єдиних органів управління.

"Ми в дружній, абсолютно дружній атмосфері підійшли до підсумків переговорів у рамках союзної держави. Я сказав, як ми бачимо цю союзну державу. Ми – білоруси – живемо у своїй квартирі, вона невелика. І Росія, величезна Росія, живе... ну, може, не в квартирі, як я сказав, а на всьому поверсі. І ми суверенні і незалежні держави. Сьогодні світ змінився настільки, що розмови про те, що Білорусь повинна увійти до складу Росії чи Росія повинна увійти до складу Білорусі, або ми взагалі якось повинні злитися, створивши єдині органи управління... Світ настільки змінився, що просто було б нерозумно навіть працювати в цьому напрямку", - заявляв нещодавно нелегітимний президент Білорусі.

30 серпня стало відомо, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко в першій декаді вересня планує приїхати в Росію з "робочим візитом".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?