Путін як клоун: соцмережі висміяли нове фото президента Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін як клоун: соцмережі висміяли нове фото президента Росії

Путін як клоун: соцмережі висміяли нове фото президента Росії
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли фотографії президента Росії  Володимира Путіна  на зустрічі з новим Генеральним секретарем Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутеррешем.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Спасибо большое»: новий генсек ООН Антоніу Гутерреш, що приїхав в Москву, по-російськи подякував Путіну за привітання з обранням», - написав у своєму Twitter пропутінський журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов і опублікував фотографії.


При цьому користувачі мережі тут же взялися іронізувати з приводу фотографій.


Dmitry Tarasov: ООНнаш.


Читайте також:  Відомий карикатурист жорстко висміяв страх Путіна перед Гаагою


Drummamy: Звільняти треба за такі фото! Путін тут прям клоун Карандаш!




Roman Ermoshin: Щось у нашого президента з тазовою частиною. Стоїть відкляченно. Штани пошиті широко. Спина, мабуть, хребет ...


Як повідомляв ONLINE.UA,  рейтинг президента Росії Володимира Путіна, за даними російських провладних соціологів, досяг позначки в 86% і повторив "рекорд" 2008 року; в соціальних мережах відверто посміялися над цими роздутими цифрами.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?