Путін їде в окупований Крим - відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін їде в окупований Крим - відома причина

Путін їде в окупований Крим - відома причина
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін планує відвідати Крим у річницю окупації півострова. Як відомо, ця річниця припадає на 16 березня – дату проведення незаконного референдуму про "приєднання" Криму до Росії.

Про це повідомляє РБК з посиланням на 3 близьких до адміністрації президента Росії джерела, передає ONLINE.UA.

Що цікаво, відповідна поїздка вже внесена до графіку Путіна, проте точна дата його візиту не вказана. Раніше окупанти повідомляли, що в Криму та Севастополі "святкові" заходи відбудуться з 15 по 18 березня.

Варто зазначити, що це буде вже третій візит Путіна до Криму за останній період часу. Так, президент Росії відвідував анексований півострів  4 серпня 2018 року. Там він був присутній на вечері-відкритті Другого міжнародного музичного фестивалю "Опера в Херсонесі".

Нагадаємо, раніше директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик заявив, що друзі очільника Кремля Марін Ле Пен і Башар Асад не хочуть їхати до окупованого Криму на так звану конференцію, оскільки це принесе їм більше збитків, ніж дивідендів.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що представники Асада і Ле Пен були в Криму неодноразово. Тому відмова приїхати в Крим не означає, що зв’язки з Путіним стануть слабшими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?