Путін заявив про визнання "ЛДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін заявив про визнання "ЛДНР"

Путін заявив про визнання "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

21 лютого очільник Кремля Володимир Путін звернувся до російського народу та офіційно повідомив, що він підтримує рішення про визнання "ДНР" та "ЛНР".

Джерело: сайт Кремля, Ютуб-канал "РБК"

Путін підтримав визнання ОРДЛО - перші подробиці

Володимир Путін заявив, що ухвалив рішення про визнання "ЛДНР". Ба більше, він закликав офіційний Київ "зупинити бойові дії на Донбасі", а якщо цього не станеться, то "кровопролиття буде продовжуватися".

Окрім того, російський президент озвучив у бік України відверті погрози. Він почав стверджувати, що покаже українцям, що таке справжня "декомунізація".

Також Володимир Путін вкотре звинуватив США у фінансуванні Революції Гідності й додав, що "покарає" організаторів теракту в Одесі.

Російський президент не забув збрехати й про те, що "Україна готується до нападу на РФ", а також до "виготовлення ядерної зброї".

Що важливо розуміти, 21 лютого, під час засідання Радбезу РФ очільник МВС Росії Володимир Колокольцев закликав російського президента Володимира Путіна визнати так звані "ДНР" та "ЛНР" у межах Донецької та Луганської областей України, які ширші, ніж окуповані зараз території сходу України.

Однозначно необхідно визнавати ці республіки, їх правосуб'єктність. Але я хотів би внести поправку: визнавати в тих адміністративних межах, у яких ці республіки і народи цих республік перебували до окупації їх Збройними силами України. Саме від Маріуполя і до тих історичних кордонів. Точка зору київської влади, що Мінські домовленості – схожі на акт капітуляції. Але тоді згадаємо травень 1945 року: Німеччина підписує акт про капітуляцію – і 7 років не виконує цей акт, - Заявив Колокольцев.

Окрім того, він почав скаржитися на те, що у переговорах щодо України Росію оточують "партнери з крапленими картами", щоб обґрунтувати "лицемірну, брехливу офіційну позицію Києва".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?