Путін зачитав з папірця текст про нацизм і похвалив своїх військових: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зачитав з папірця текст про нацизм і похвалив своїх військових: опубліковано відео

Путін зачитав з папірця текст про нацизм і похвалив своїх військових: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

зачитав з папірця привітання громадянам РФ з Днем перемоги і заявив, що нинішні солдати і командири РФ - гідні спадкоємці героїв Великої Вітчизняної війни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.


"Нас об'єднують глибокі, пронизливі почуття до нашим батьків, дідів, прадідів. Сьогодні ми сердечно дякуємо тим, хто в строю, хто поруч, і не приховуємо при цьому своєї гордості і сліз. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю синів, дочок, батьків, матерів, дідів, чоловіків, дружин, братів, сестер, однополчан і друзів всіх, хто не повернувся з війни, всіх, кого вже немає з нами", - сказав президент РФ.


За його словами, ветерани можуть пишатися російськими військовими. Нагадаємо, ці військові, зокрема, вторглися на Донбас і брали участь в анексії Криму.


"Упевнений, що сьогодні ветерани пишаються своїми онуками і правнуками, вони їх не підводять і завжди будуть рівнятися на велику перемогу, на подвиг доблесного покоління переможців. Зі святом вас, з днем ​​Великої Перемоги", - зазначив Путін.


Він додав, що Росія відкрита для об'єднання зусиль з іншими державами в боротьбі з тероризмом, з яким зараз зіткнулася цивілізація.


"Сьогодні цивілізація знову зіткнулася з жорстокістю і насильством. Тероризм став глобальною загрозою, ми зобов'язані перемогти це зло. І Росія відкрита для об'єднання зусиль з іншими державами, готова працювати над створенням сучасної позаблокової системи міжнародної безпеки", - зазначив російський лідер.



Раніше

в головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили про чергового військовослужбовця РФ, який воює на Донбасі

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?