Путін загнав себе в цілковитий глухий кут: названі три варіанти розвитку війни на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Путін загнав себе в цілковитий глухий кут: названі три варіанти розвитку війни на Донбасі

Путін загнав себе в цілковитий глухий кут: названі три варіанти розвитку війни на Донбасі
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін в контексті розв'язаної ним війни на Донбасі загнав себе в глухий кут і відчуває дефіцит можливостей для дій.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив Гліб Бабич - блогер, боєць Збройних сил України, що воює в зоні АТО з 2014 року.
«Наскільки все, що відбувається зараз на Донбасі, залежить від Путіна? У цій ситуації - повністю залежить. Всі ці казки про взаємозалежність бізнесів і так далі, і тому подібне - від цього всього досить просто очиститися», - вважає Бабич.
При цьому, за його словами, Путін сам загнав себе в цілковитий тупик.
«Людина себе загнала вже в цілковитий тупик. У нього - повний дефіцит дій. Він повинен або йти торованим шляхом, або померти. І побудована ним система, а слідом за нею - розпалена ним війна - або розвалиться через те, що ослабне, або втратить інерцію, або, все-таки, цей скажений собака зірветься з ланцюга - і тоді все буде дуже погано», - вважає боєць.

Читайте також: Пу тін не награвся, питання великої війни з Росією вже не стоїть - український розвідник
"Інших варіантів немає. Але я, все-таки, сподіваюся на те, що найвірогіднішим виявиться перший з перерахованих мною варіантів», - додав Бабич.
«Є ще один момент. З одного боку, ми ... тут сидимо і міркуємо (абсолютно правильно) про економічні санкції, про те, як слабшає Росія. Це все відбувається, насправді. Але десь по той бік сидять дві таких же людини і розповідають один одному про те, що "хохли" самі себе рознесуть. І вони теж мають рацію!», - продовжує Бабич.
На його думку, саме цим українці зараз і займаються.
«Тому що саме цим ми і займаємося. Якщо проти Росії зараз, в основному, працює економіка, то у нас, крім економічних труднощів, є ще величезні моральні, політичні та людські проблеми», - сказав боєць.
«Після Революції Гідності ми самі від себе відштовхуємо цю саму гідність. Від нашої гідності скоро взагалі нічого не залишиться. Те, що тільки є у нас світлого, ми щосили намагаємося дискредитувати. Тренд такий, мабуть», - продовжив Бабич.
«Терпимість, терпіння, взаємодія і важка праця - ось все, що нас чекає, якщо ми збираємося вижити. І не просто вижити, а зажити нормально. Ніяких інших варіантів», - впевнений боєць.
Більше читайте в інтерв'ю Гліба Бабича ONLINE.UA: Путін може зірватися з ланцюга, але Україну розвалюють і без нього - боєць АТО

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?