Путін записав екстрене звернення до росіян - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін записав екстрене звернення до росіян - що сталося

Путін записав екстрене звернення до росіян - що сталося
Джерело:  online.ua

19 квітня очільник Кремля Володимир Путін записав екстрене відеозвернення до росіян - він вкотре наголосив, що ситуація з поширенням пандемії коронавірусу в країні наразі знаходиться під повним контролем, а також пообіцяв громадянам РФ, що "все буде добре". Відповідне відео, яке вже встигли розкритикувати в соціальних мережах прості росіяни, опублікувала в неділю пресслужба Кремля, передає ONLINE.UA.

"Всі рівні влади працюють ритмічно, організовано, відповідально. Ситуація знаходиться під повним контролем", - зазначив Володимир Путін.

За його словами, РФ володіє необхідними ресурсами і резервами для захисту людей і підтримки економіки в умовах поширення коронавірусу.

"Ми їх використовуємо - дбайливо, точково, виходячи з ситуації, що складається і, перш за все, для допомоги людям, тим сім'ям, які опинилися зараз у складному становищі", - каже глава Кремля.

Окрім того, Путін наголосив, що його команда працює в боротьбі з коронавірусом на випередження.

"Ми уважно аналізуємо досвід інших країн, активно взаємодіємо з нашими зарубіжними друзями і колегами, розуміємо, що відбувається, бачимо ризики, знаємо, що потрібно робити при будь-якому розвитку ситуації, і робимо те, що необхідно", - стверджує президент РФ.

Окрім того, Путін привітав росіян з Великоднем, зазначивши, що "все буде добре з Божою поміччю".

В мережі росіяни не приховують свого роздратування після чергово звернення президента РФ.

"Який цинізм!; По-перше, ви негарно і нешанобливо сидите зі зверненням до кого? аура і атмосфера кімнати не відповідає для звернення до народу Росії. І навіщо собі лестити, звертаючись до Бога - це не те що безсовісно це ще й небезпечно. Сором; Тільки у Сатани солодка мова, коли зміст брехливий!; в тебе є душа? Люди помирають!", - коментують відео прості росіяни.

Варто зазначити, що в Росії фіксується аномальний ріст кількості хворих коронавірусом - 6060 випадків зараження тільки за останню добу. Наразі відомо про 42 853 хворих в РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Білорусь раптово відмовилася від російських тестів на коронавірус, так як вони ненадійні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?