Путін запропонував нового прем'єра замість Медведєва - ім'я та подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін запропонував нового прем'єра замість Медведєва - ім'я та подробиці

Путін запропонував нового прем'єра замість Медведєва - ім'я та подробиці
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін запропонував призначити на посаду голови уряду Михайла Мішустіна, який очолює Федеральну податкову службу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Кремля.

У середу, 15 січня, російський лідер провів особисту зустріч з посадовцем. Під час бесіди він запропонував тому очолити кабінет міністрів після відставки команди Дмитра Медведєва.

"Заручившись згодою, він вніс кандидатуру М.Мішустіна на розгляд до Державної думи", - проінформували у Кремлі.

Нагадаємо, Путін виступив з посланням до Федерального зібрання. Він заявив про необхідність проведення конституційної реформи, яка передасть частину повноважень президента у парламент. Йдеться про право призначення уряду та його голови.

Одразу після цього Медведєв виступив із заявою про свою відставку разом з усім складом кабміну.

Михайло Мішустін керує ФПС з 2010 року. Він неодноразово працював на різних посадах, почавши кар'єру чиновника ще 1998 року. Паралельно займався бізнесом. На державній службі він займався питаннями податків, фінансів, нерухомості.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Путін погодився з відставкою прем'єр-міністра. Він пояснив, що Медведєв буде у майбутньому працювати на новій посаді, яку створять спеціально для цього. Ба більше, президент готовий у разі потреби змінити законодавство для призначення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?